Motorolie


Naast een standaard additievenpakket dat wordt gebruikt in typische synthetische motoroliën, bevat de volledig synthetische motorolie van Polytron ons Polytron “Metal Treatment Concentrate” (MTC), een aanvullend additievenpakket, dat een doorbraak is in de micro-smeringstechnologie. Onder hitte en druk zet het MTC-additievenpakket metalen wrijvingsoppervlakken om in slijtvaste, “gladde” oppervlakken, wat resulteert in een veel lagere wrijving en een veel langere levensduur. Deze technologie, gecombineerd met volledig synthetische motorolie, draagt in grote mate bij tot langzamere olie oxidatie en een veel lagere concentratie van slijtage en verbrandingsverontreinigingen, wat resulteert in veel langere onderhoudsintervallen in vergelijking met andere synthetische motoroliën die momenteel op de markt zijn.

PRODUCTOMSCHRIJVING

In de afgelopen jaren dat de producten op de markt waren, hebben veel commerciële zware voertuigen (zoals vrachtwagens, taxi’s enz.) Meer dan 2.500.000 km verzameld zonder storing en revisie, met olieverversingsintervallen van 50.000 tot 80.000 km en meer en 4 tot 7 keer langere onderhoudsintervallen in motoren van stationaire apparatuur zoals elektrische generatoren, pompen enz. En zwaar materieel in grondverzet en mijnactiviteiten.

15W-40, 10W-40 Polytron volsynthetische motoroliën: Exceed API-serviceclassificatie CJ-4 / SL, Europese ACEA E7 en Aziatische JASO DH-1, en worden ten zeerste aanbevolen voor dieselmotoren die zwavelrijke brandstoffen gebruiken. Ook zeer aanbevolen voor gebruik als motorolie met “long life” functie. Vooral kosteneffectief wanneer gebruikt in combinatie met een effectief gebruikt olie-analyseprogramma.

Overtreft de vereisten van Caterpillar.
Overtreft de specificaties van Mack EO-K / 2O
Overtreft de servicevereisten voor Cummins en Detroit dieselmotoren en andere motorfabrikanten
Aanbevolen voor alle turbo-opgeladen motoren.
Niet aanbevolen in motoren met zilveren lagers. De MTC geeft bij toepassingen met dit type lagers geen extra toegevoegde waarde.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN POLYTRON VOLLEDIGE SYNTHETISCHE MOTOROLIE:

  • Maximaliseert brandstofverbruik (mpg), kracht en compressie van een motor
  • Verlaagt de slijtage van de motor / uitrusting tot 99%
  • Verlaagt de bedrijfstemperaturen en geluid, 5 – 20 gr Cesius
  • Houdt de oppervlakken schoon en verlengt onderhoudsintervallen tot 4-7 keer *
  • Beschermt motor / uitrusting over een breder temperatuurbereik
  • Biedt tijdelijke bescherming aan motor / uitrusting in geval van olie en/of koelwaterverlies
  • Draagt bij tot het verminderen van de onderhoudskosten tot 50%
  • * We raden u ten zeerste aan de door de fabrikant aanbevolen onderhoudsintervallen te volgen.