Polytron MTC

Polytron MTC is een op petroleum gebaseerd additief wat toepasbaar is bij alle gangbare oliën. Zowel mineraal als synthetisch.

Alle Producten van Polytron bevatten GEEN: teflon, grafiet, molybdeen, keramiek, nano-deeltjes…e.t.c

Polytron MTC is een standaard bestanddeel van het additieven pakket van de kant en klare oliën van Polytron. Dit geld voor de motoroliën, ATF olie, cardan olie…e.t.c

Polytron MTC (Metal Treatment Concentraat) additief pakket is het beste ultieme smeermiddel dat de metalen oppervlakken met een geïoniseerd microlaagje olie moleculen behandelt en door middel van een metallurgisch proces (het oorspronkelijke metaal) een duurzame gepolijst-achtige micro-laag van hardmetaal achter laat, wat extreem bestand is tegen slijtage, extreme druk en hoge temperaturen.

De metalen oppervlakken blijven ten allen behandeld. Wat weer voorziet in een directe start-up smering. De wrijving wordt sterk verminderd en de slijtage wordt geëlimineerd tot 95% of meer, het geen resulteert in een veel langere levensduur van de apparatuur, verbeterde algehele prestaties en verlaagt het olie en brandstofverbruik.

Polytron MTC heeft uitstekende reinigings eigenschappen welke bestaande vervuilingen doet oplossen en voorkomt dat vervuilingen als sludge, vernis en lakafzettingen zich opnieuw doet opbouwen. De oliefilter levensduur wordt 4-7 verlengd en de PCV-klep blijft schoon. Deze kwaliteit draagt bij aan veel langere levensduur van de motor en een lager brandstofverbruik.

10% aandeel van Polytron MTC zorgt voor een volledige clean-up van de motor, van koolstof afzettingen, sludge en vernis waardoor deze zeer soepel en schoon blijft werken. Eliminatie van slijtage en vervuilingen resulteren in een verlengde olieverversingstermijnen van 4-7 keer. In de meeste toepassingen draagt Polytron MTC bij tot 60% verlaging van de directe kosten en onderhoudskosten. In de video galerij laat men een duidelijk verschil zien wat Polytron MTC doet t.o.v een premium motor olie.

Voordelen:

  • Vermindert de slijtage tot 95% of meer.
  • Verlengde onderhoudsintervallen 4-7 keer
  • Drastische verlaging van de frictie
  • Olie temperatuur daalt gemiddeld 5-20 gr Celsius
  • Verbeterde brandstofefficiëntie

Toepassingen:

  • Brandstofmotoren, automatische en handgeschakelde transmissies voor personenwagens, vrachtwagens, sport utility voertuigen, bouw, spoorweg, schepen…enz.