VW Golf 1.8 2.0L GTI, 1999

Ik ben Wouter Ottervanger, en ik heb een Volkswagen Golf 1.8 20vt GTI uit 1999, met inmiddels ongeveer zo’n 200 pk. Toen ik deze kocht stond er al zo’n 246.000 kilometer op de klok, maar hij liep nog redelijk netjes. Nog voordat ik de auto van een beurtje moest voorzien, kwam ik dankzij Kees in aanraking met Polytron. Hij legde me de werking van dit product uit, waardoor ik erg enthousiast werd. Mijn GTI verbruikte namelijk best wat olie, en motorisch maakte hij ook wel wat herrie (naast de RVS uitlaat dus). Nadat ik Polytron als toevoeging had gebruikt bij de motorolie, constateerde ik al snel dat het blok aanzienlijk minder herrie maakte dan voorheen. Het blok lekt nog steeds wel een klein beetje olie, maar dit is zeker een stuk minder dan voorheen.

Verder heb ik nog een Volkswagen Lupo 3L, deze moet binnenkort ook een beurtje, dus hiervoor ga ik zeker weer Polytron gebruiken!